Matematică veselă: Platforma de învățare spațială a Prisms VR va schimba modul în care copilul tău simte matematică - Acum disponibilă în magazinul Meta Quest

 Matematică veselă: Platforma de învățare spațială a Prisms VR va schimba modul în care copilul tău simte matematică - Acum disponibilă în magazinul Meta Quest

SAN FRANCISCO, 19 ianuarie 2023--(BUSINESS WIRE)--Prisms VR, o platformă de învățare care inițiază o nouă paradigmă pentru educația matematică, a anunțat astăzi lansarea pentru consumatori a soluției sale de învățare a matematicii în realitate virtuală (VR) în magazinul Meta Quest. Creat pentru elevii de matematică, tutori și profesori din clasele 8-11, conținutul Prisms VR și modulele de practică multiplayer sunt acum disponibile aici prin magazinul Meta Quest pentru 24 USD ca model de abonament anual.Prin modulele de conținut VR ale Prisms, studenții își dezvoltă competențe de durată pe baza conceptelor de bază de matematică, geometrie și algebră I/II, rezolvând în același timp probleme importante și relevante din lumea de astăzi.


„Decalajul de matematică din America a devenit o problemă serioasă care, dacă este lăsată necontrolată, va continua să lărgească diviziunile economice necruțătoare care împiedică mari părți de oameni să contribuie la domeniile STEM”, a declarat Anurupa Ganguly, fondator și director executiv la Prisms. „De aceea am lansat Prisms. Mă angajez să schimb modul în care studenții noștri înțeleg, rețin și aplică cu succes conceptele matematice la probleme importante din industrii – nu trebuie să mai întreb niciodată „Când voi folosi asta?”


„Pe măsură ce districtele școlare din SUA încep rapid să adopte metodologia de învățare a lui Prisms, echiparea părinților și a tutorilor pentru a-și ajuta copiii cu matematica acasă ne permite să redefinim ce înseamnă să înveți atât medii de învățare informală, cât și formală.”


În Prisms VR, utilizatorii conectează experiențe 3D ale situațiilor din lumea reală înainte de a construi reprezentări mai abstracte, cum ar fi grafice, tabele (2D) și ecuații sau vocabular (1D), derivând astfel modele matematice din experiențele fizice și vizuale.


„Elevii învață cel mai bine atunci când sunt capabili să întruchipeze problemele din viața reală decât să citească despre ei divorțați de experiența personală”, a continuat Ganguly. „VR este prima tehnologie scalabilă care le permite elevilor să învețe prin învățare experiențială și spațială, în felul în care matematica merită să fie predată. Le permite elevilor să creeze modele mentale ale conceptelor matematice și științifice folosind mișcare și vizualizări tactile și interactive.”


În 2021, Prisms s-a lansat în școlile din SUA pentru a aduce învățarea experiențială în sala de curs de matematică. Profesorii și studenții au fost primii care au învățat matematica într-un mod cu totul nou, iar acum este disponibilă pentru oricine din lume.


Profesorii, părinții, tutorii și studenții pot dezvolta abilități de matematică acasă într-un mediu de învățare captivant în trei moduri unice:


Module de conținut VR pentru un singur jucător care aprofundează înțelegerea conceptelor de bază


Cutie de testare multiplayer care permite colaborarea la probleme suplimentare de antrenament pentru a câștiga fluență


Tabloul de bord bazat pe web pe care părinții, educatorii și tutorii îl pot folosi pentru a monitoriza și a oferi feedback imediat în timp ce elevii lucrează la modulele de conținut VR


Primul set de biblioteci Prisms include:


gimnaziu - Divizia de fracții; rapoarte; Rata de schimbare; Probabilitate; Suprafață


Algebra I - Funcții liniare; Sistemul de ecuații; cuadratice; Regresie liniara; Funcții exponențiale


Geometrie - Transformări; Formula distanței; rapoarte de declanșare; Ecuații ale cercurilor; Solide de rotație


Algebră avansată - Funcții periodice; Numere complexe; Coordonate polare; Adăugare Vector; Elipse; Matrici


Platforma este, de asemenea, concepută pentru a le oferi profesorilor, părinților și tutorilor informații în timp real despre învățarea elevilor și rapoarte cuprinzătoare după sesiune care pot fi utilizate pentru a urmări progresul în timp și pentru a informa planificarea strategică.


Acest anunț marchează primul din seria de module de conținut Prisms VR cu noi soluții de subiecte care vor fi adăugate pe platformă pe parcursul anului 2023.


Pentru mai multe informații despre modulul de conținut Prisms VR,

Pentru a înțelege mai bine problema tehnologică din centrul decalajului matematic al Americii, consultați acest raport de la Prisms.


Despre Prisms Prisms, fondată în 2020, este pionierat în experiențe de învățare eficiente în realitatea virtuală. Susținut de Fundația Națională pentru Știință și de Institutul Național de Sănătate, Prisms este prima platformă spațială de învățare pentru educația STEM K-12, scalând un nou mod de a învăța matematica și știința de bază, care actualizează pedagogiile despre care știm că funcționează cel mai bine.

0 comments