Metal Gear Solid a fost un documentar: soldații folosesc cutii de carton pentru a se strecura pe lângă AI

 Metal Gear Solid a fost un documentar: soldații folosesc cutii de carton pentru a se strecura pe lângă AI


Într-un exemplu bizar de viață care imită arta, o nouă carte despre inteligența artificială a dezvăluit cum ascunderea sub o cutie de carton este cu adevărat viitorul războiului.


Având în vedere câte prostii sunt pline de jocuri Metal Gear – de la mercenari vampiri până la La-li-lu-le-lo – ei sunt, de asemenea, remarcabil de prevăzător în ceea ce privește tehnologia viitoare.


Nu doar celebrul final al Metal Gear Solid 2, care a reușit să prezică epoca modernă a știrilor false încă din 2001, ci și utilizarea și importanța dronelor militare și... cutiilor de carton.


De fapt, ascunderea sub o cutie poate fi mai importantă decât și-a dat seama chiar și Hideo Kojima, potrivit unei noi cărți despre starea actuală a inteligenței artificiale.

De la cele mai vechi jocuri, ascunderea sub o cutie de carton și târâșul în jurul bazelor inamice a fost unul dintre cele mai emblematice elemente ale seriei Metal Gear și, de obicei, este destul de eficient dacă nu te miști când cineva privește.


O nouă carte numită Four Battlegrounds: Power in the Age of Artificial, de Paul Scharre, discută despre un experiment care implică DARPA (un alt subiect obișnuit pentru jocuri) care testează un nou robot conceput pentru a detecta oamenii.


Un fragment distribuit online discută despre modul în care DARPA a făcut ca un grup de pușcași marini americani să încerce să depășească robotul, punându-l în mijlocul unui sens giratoriu și văzând dacă cineva ar putea ajunge la el fără ca acesta să-i detecteze.


Marinii și-au dat seama rapid că robotul căuta doar forme și mișcări umane și, prin urmare, au ignorat camuflajul tradițional în favoarea a ceea ce le dădea o formă non-umană, cum ar fi... ascuns sub o cutie de carton.


Se presupune că acest lucru a funcționat perfect, iar robotul i-a ignorat complet pe doi dintre ei, în ciuda faptului că au putut fi auziți chicotând tare tot timpul.

Un alt marin, probabil un fan al piesei scoțiane, s-a prefăcut că este un copac lipindu-și ramuri de brad peste el și pur și simplu mergând până la robot.


Apoi, în cele din urmă, alți doi pușcași pușcași „s-au aruncat 300 de metri” pentru a ajunge la robot. Ceea ce nu numai că sună obositor, ci exact genul de lucruri care s-ar întâmpla într-un joc Metal Gear.

0 comments